L’equip RRTeam-Moto Club Igualada finalitza subcampió de Catalunya de Resistència

L’equip RRTeam-Moto Club Igualada finalitza subcampió de Catalunya de Resistència
L’equip RRTeam-Moto Club Igualada finalitza subcampió de Catalunya de Resistència

rrteam1-anoia-motos-2016El passat cap de setmana es va disputar al darrera prova del Campionat de Catalunya de Resistència al Circuit d’Alcarràs a Lleida. La cursa va aplegar a uns 24 Equips i mes de 56 pilots dividits entre les categories de Superproducció 1000, Superproducció 600, Amateur 1000 i Amateur 600. A la resistència els pilots han de rodar a pista durant 3 hores seguides i només s’aturen per fer els reportatges i canvis de pilot, en un format semblant al que es fa servir a les curses de 24 hores.

Dos equips del Moto Club Igualada van participar en aquesta cursa. D’una banda el format per Roger Alemany, Ricard López i Oscar Marcos, amb una Honda CBR amb el dorsal 37,que van finalitzar la quarta posició scratx a la seva categoria aconseguint d’aquesta manera el Sub-Campionat de Catalunya de Resistència Amateur600, gesta que perseguien des de la darrera cursa ja que ha estat un Campionat molt disputat.

D’altre banda l’equip format per Jordi del Rio i Arcadi Fores, també amb Honda CBR, van finalitzar 3ers de la categoria Amateur600 a Alcarràs i 4arts del Campionat Català.

La cursa, que tot i que no hi van haver precipitacions si que es va disputar en un ambient de molt fred, va patir varies interrupcions per caigudes sense conseqüències personals, però que si van obligar a avançar 30 minuts de l’hora de teòrica de finalització donat que la pista va quedar plena d’oli d’una de les motocicletes afectades. Aquest fet podria haver penalitzat a l’Equip RRTeam-Moto Club Igualada que en aquests moments optava per la victòria. Tot i això l’Equip Igualadí es mostra molt satisfet amb el resultat de la temporada i agraeix a tots els seus sponsors el suport rebut durant aquest 2016.

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: RRTeam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *