Festa i mercat del Tió 2016 en moto

Festa i mercat del Tió 2016 en moto
Festa i mercat del Tió 2016 en moto

Aquest proper dissabte 10 de desembre al matí a Clariana es celebra la Festa del Tió.Per això us hem preparat una sortida en moto per si voleu apropar-vos i fer més gresca entre tota la gent que allà s’aplegarà. [ mapa a baix ]
El dissabte 10 de desembre ens conviden a una matinal per a tota la família on podreu viure l’aventura de trobar els vostres tions al bosc.

tio-argencola-anoiarural%c2%b7com-2016La Festa es fa a Clariana, on ja s’hi comencen a concentrar els tions que durant tot l’any viuen als boscos del terme municipal d’Argençola. Als voltants de la riera de Clariana, els tions hi troben aigua i uns caus arrecerats del fred on esperar-vos.

FESTA DEL TIÓ. Inscripcions
– A 2/4 de 10 del matí: Recepció dels participants.
– Seguidament un esmorzar calentó per agafar forces abans d’anar al bosc:
xocolatada.
– Després d’esmorzar benvinguda oficial a tots els participants
– Cap a les 11 del matí sortirem del poble per acostar-nos als màgics boscos de Clariana. Allà provarem de localitzar els tions, que esperen trobar una família que els vulgui convidar a passar el Nadal a casa seva. Ens hi donaran un cop de mà els ‘busca-tions’, algun personatge inesperat i fins i tot algun follet.
– Tornant del bosc ens espera un espectacle al voltant de la figura del Tió.
– A 2/4 d’1 del migdia: Presentació del conte ‘Viatge al món dels tions’ de Ton Lloret i Martí Garrancho – Cossetània Edicions.
– Entre la 1 i 2/4 de 2 del migdia donarem per acabada la 6a Festa del Tió.

El preu és de 50 euros per família i cal inscripció prèvia.
Aquest preu dona dret a l’esmorzar, la sortida al bosc, 1 Tió per família i a participar en totes les activitats especialment preparades per la Festa.

Nota: Una part de les activitats són a l’aire lliure, per aquest motiu en cas de mal temps, la Festa es traslladaria al dissabte 17 de desembre. L’organització informarà a les famílies via email de qualsevol incidència.

MERCAT DEL TIÓ
Enguany ens proposen diversificar el tipus de parades i allargar-ne l’horari d’obertura, fins a les 8 o quarts de nou del vespre, per crear un Mercat de Nadal. Hi trobareu parades de productes de la terra i artesania del terme d’Argençola i de productors i artesans de proximitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *