Com fer de la teva moto la companya perfecta per anar a la feina, a comprar, etc

Com fer de la teva moto la companya perfecta per anar a la feina, a comprar, etc
Com fer de la teva moto la companya perfecta per anar a la feina, a comprar, etc

Que la capacitat de càrrega no sigui un problema per anar amb la moto a la feina, la comprá i moltes més coses. Bosses, baguls, maletes, alforges, motxilles …

Hi ha múltiples opcions en el mercat perquè trobis la solució definitiva per a dur a la teva moto tot el que necessitis.

Tinguis el tipus de moto que tinguis, això que les motos no tenen capacitat decàrrega ja és cosa de l’passat, hi ha moltes opcions a l’abast de la mà una infinitat de possibilitats perquè mai més t’hagis de preocupar d’on portar les coses.

Per moure’t per la ciutat ja sabràs tan bé com nosaltres que no hi ha millor solució que la nostra pròpia moto. Sobretot si el que vols és aparcar a la porta del teu destí, un detall important quan anem de compres i sabem que sortirem carregats.

Doncs bé, això tampoc ha de suposar un problema si equipem nostra moto com cal per convertir-la en un excel·lent vehicle de càrrega. Amb els accessoris necessaris no hi haurà borsa ni paquet que se’ns resisteixi.

Vagis de compres a renovar el teu armari o simplement a l’supermercat per reposar el teu rebost, veuràs que, si saps com, la capacitat de càrrega en moto la tens garantida.

Mai està de més moure’t en el teu dia a dia amb una bossa sobre dipòsit que sempre tens a mà per aquestes petites objectes que hagis de transportar, i que en aquest cas gràcies al seu sistema TanklockED queda fixada a una subjecció sobre el dipòsit amb tancament per clau, de manera que pots deixar-la posada sense haver de carregar amb ella quan et baixis de la moto.

Una cosa tan còmode, i fins i tot bàsic, com comptar amb una bona motxilla, pot ser de gran utilitat. N’hi ha de gran capacitat, 35 litres, i amb materials Heavy-Duty Tarpaulin / PVC i impermeabilitat IP 66 de manera que poden ser un búnquer contra els elements, de manera que la pots utilitzar en els teus trajectes diaris sense preocupar-te de si brilla el sol o t’agafa un monsó tropical.

LITRES I LITRES DE CAPACITAT

Si a més de per al dia a dia també t’agrada utilitzar la teva moto per viatjar segur que en algun moment t’hauràs plantejat l’opció d’equipar unes maletes laterals. Són una excel·lent solució per portar equipatge però també molt útils si el que necessites és comptar amb la màxima capacitat de càrrega possible a l’anar de compres.

Una solució senzilla i ràpida la trobaràs a les alforges, grans i expandibles per poder adaptar-les a la necessitat de cada moment, i fàcils de posar i treure gràcies al seu sistema d’enganxament ràpid mitjançant corretges de tancament autoadherent.

 

Font informació:
motocilismo.es